Info & Usein kysyttyä

Aloitetaan

Info & Usein kysyttyä

Häät

Hääpotretit, dokumentaarinen valokuvaus tai molemmat - se on sinun valintasi! Katso tarjoamani hääpaketit. Voimme myös kustomoida tarpeittesi mukaan.

Lue lisää

Tapahtumat

Kaikkiin tapahtumiin esim. yritystapahtumat, konsertit, valmistujaiset tai kastejuhlat. Olen paikalla ikuistamassa tärkeimmät hetkesi!

Lue lisää

Potretit

Perhe, lapset, lemmikit, valmistuneet, kihlaparit, vastasyntyneet tai ihan pelkkä profiilikuva? Anna minun ottaa valokuva sinusta ja sinulle tärkeistä henkilöistä.

Lue lisää

Kiinteistöt

Jos tarvitset siistit ja laadukkaat valokuvat talostasi, toimistosta tai loma-asunnostasi, ota yhteyttä! Ilmakuvaus on mahdollista.

Lue lisää
Rakastan luoda valokuvia spontaanisista ja aidoista reaktioista. Todellinen kauneus on olla oma itsesi ja olla läsnä.

Ennen valokuvausta

 • Kun olet lähettänyt kyselyn voimme tavata kasvotusten, hoitaa tapaamisen puhelimitse tai viestitse / sähköpostitse. Haluamallasi tavalla.
 • Tapaamisessa käymme läpi toiveesi kuvausten suhteen ja keskustelemme aikataulusta ja hinnasta.
 • Lähetän sinulle tarjouspyynnön ja kun olet hyväksynyt sen, pyydän sinua maksamaan varausmaksun 20% kuvaushinnasta.

Kuvausten aikana

 • Rehellisesti sanottuna ei ole paljoa mitä pyydän sinua tekemään! Olen kuvauspaikalla varmistassa, että kaikki menee sujuvasti suunnitelman mukaan.
 • Saavun paikalle sovittuun aikaan.
 • Ja alan valokuvaamaan!

Kuvausten jälkeen

 • Valokuvat editoidaan ammattimaisesti.
 • Pyrin editoimaan valokuvat mahdollisimman pian. Yleensä 1-3 viikon aikana.
 • Lähetän valokuvasi sovitullamme tavalla (latauslinkki, web-albumi / USB-tikku). Tämä myös riippuu valitsemastasi kuvauspaketista.
 • Kuvien lähettämisen jälkeen, lähetän sinulle laskun.
 • Kun olet maksanut, annan sinulle täydet oikeudet valokuviin. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa ja tulostaa niitä.
Potrettivalokuvaus

Usein kysyttyä

Tekijän oikeudet säilyvät Suomen lainsäädännön mukaan valokuvaajalla.
Asiakas saa toimitetut kuvat yksityiseen käyttöön rajoittamattomaksi ajaksi. Valokuvaajan nimi on mainittava, mikäli kuvia julkaistaan internetissä, esim. Sosiaalisissa medioissa / blogissa.

Asiakas ei saa muuttaa valokuvien ulkoasua, esim. Käyttää filtteriä sosiaalisessa mediassa

Asiakas saa kopioida ja teettää kuvia toimitetuista, käsitellyistä kuvista rajattomasti omaan käyttöönsä. Kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kielletty. Valokuvaaja sitoutuu kunnioittamaan asiakkaan yksityisyyttä ja käyttämään tilannekohtaista harkintaa kuvien julkisessa käytössä.

Kun asiakas maksaa varausmaksun (20%, joka vähennetään lopullisesta summasta), tällöin valokuvaaja on varattu toteuttamaan työ sovittuna ajankohtana eikä siksi ota vastaan muita työtarjouksia kyseisenä aikana. Varaus astuu voimaan, kun varausmaksu on maksettu.

Esteen sattuessa on varattu kuvaus mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan. Asiakkaan tulee ilmoittaa tästä valokuvaajalle niin pian kuin mahdollista.

Peruutustilanteessa varausmaksua ei palauteta takaisin, mikäli tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta. Valokuvaajan peruuttaessa tilauksen varausmaksu palautetaan välittömästi.

Ota minuun yhteyttä lähettämällä minulle viestiä tai soita. Olen varma siitä, että saamme asian järjestettyä!

Riippuu kuvauksesta. Jos se on esim. 8 tunnin hääkuvaus, yleensä lähetän 300-500 valokuvaa.
Potreteista yleensä 6 valokuvaa. Jos toivot saavasi enemmän valokuvia, tämä järjestyy kyllä.

Kyllä vain! Rakastan ottaa valokuvia rakastuneista pariskunnista, ja mikä onkaan parempi tapa päästä tunnelmaan ja rentoutua ennen vihkimistä kuin kuherrella rakkaasi kanssa. Jos teillä on lapsia, voitte ottaa heidät myös mukaan kuvauksiin tekemällä siitä erityisemmän!

Valokuvaan ympäri Suomen ja ulkomailla. Pidän matkustelusta TODELLA paljon. Asun Jyväskylässä, ja matkakustannukset sisältyvät 30 km säteellä. Ylimenevät matkakulut kuten junaliput, lennot ja majoitukset lisätään hintaan.

Voimme keskustella vaihtoehdosta, jos haluat minun jäävän pidempään. Jokainen lisätunti laskutetaan erikseen.

Kuusi kuukautta. On myös mahdollista pidentää sitä.

Lähetä viesti käyttämällä yhteydenottolomaketta.

0

Valokuvia otettu vuonna 2019

0

Lokaatiot

0

Kuppi kahvia tai teetä