Kesäistä tuotevalokuvausta Mäntyharjulla

Tunnelmallisten saunatuotekuvien luomista Mäntyharjulla

Asiakkaani Sauna From Finland pyysi kuvituskuvia heidän laatukäsikirjaansa (tilaamalla sen tuet samalla monia yrittäjiä). Kuvien tarkoituksena olisi toimia painotuotteessa ja myös sosiaalisen median kanavissa.

Suoritimme kuvaukset Mäntyharjulla luonnon rauhassa. Matkalla sää oli erittäin vaihtelevaa ukkosmyräkästä auringon paisteeseen, mutta onneksi sää heltyi juuri sopivasti saapuessamme kuvauspaikalle.

Valokuvissa käytimme Sauna From Finlandin asiakkaiden tuotteita, joita muun muassa olivat KOLO ja Jokipiin Pellava. Haimme kuviin nimenomaan raikkautta ja selkeyttä, jotka samalla toimisivat lifestyle-tyylisinä, tunnelmallisina tuotevalokuvina.

Värimaailmaltaan ulkokuvista tuli tavanomaisesta hieman poikkeavat. Myrskyn takia vesi oli ehtinyt sekoittua niin, että vesi näytti enemmänkin samealta mutta itseasiassa tämä toimi varsin hyvin kokonaisuudessaan tuotteiden sävyjen kanssa. Kuvien värimaailmasta tuli erilainen mitä olin alunperin ajatellut, mutta näinhän ne kuvaukset aina menee; ikinä ei aivan mennä suunnitelman mukaan ja se on aina sovellettava tilanteen mukaan. Äitiluontoa on välillä hieman vaikea ennustaa.