Tietoja minusta

Tietoja minusta

Minun tarinani

Olen aina ollut luova ja tykännyt ilmaista itseäni joko piirtäen tai maalaten. Valokuvauksesta tuli intohimoni ammattikorkeakoulun opiskeluiden aikana ja sillä tiellä olen edelleen.

Kuvataiteilija

Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulu

Kuvataiteen opiskeluiden ohessa opin myös valokuvauksen, graafisen suunnittelun ja 3D animaation perusteet. Aloin huomata, että valokuvaus oli enemmän minun juttuni; kykenin tallentamaan kauneuden eri kohteista ja ymmärsin, että luovuus ei päättynytkään tähän. Kuvien editoiminen on aivan oma prosessinsa ja huomasin, että nautin sen tekemisestä. Sain enemmän ymmärrystä valokuvausalasta, kun suoritin työharjoitteluni valokuvausstudiossa Jyväskylässä ja toisen mallitoimistossa Helsingissä.

Valokuvaaja ja tiimin johtaja

Alankomaat

Muutin Alankomaihin asumaan yhdessä poikaystäväni kanssa. Pian muuttoni jälkeen aloin työskennellä kansainvälisessä yrityksessä tuotevalokuvaajana. Urani aikana siirryin tuotevalokuvaajasta tiimin johtajaksi samalla ollen vastuussa taidesuunnitelmista ja lifestylevalokuvista. Arvostan taitoja, jotka opin näiden vuosien aikana. Kuka olisi tiennyt, että tämä kokemus kasvattaisi minua niin paljon ihmisenä, partnerina ja valokuvaajana.

Matkaaja ja paluumuutto

Maailman ympäri

Yli viiden vuoden Alankomaissa asumisen jälkeen möimme kotimme, pakkasimme kaiken omaisuutemme varastoon ja jätimme kaiken taaksemme. Matkustimme reilu kuusi kuukautta keräten unohtumattomia muistoja. Matkustelun aikana teimme päätöksen muuttaa Suomeen. Nykyään asun onnellisena Jyväskylässä ja olen aloittanut oman, uuden urani valokuvauksessa.

Taitoni

Tässä on luettelo omista taidoistani. Ajattelen, että elämä on matka jonka aikana opimme uusia taitoja. Mielestäni on aina varaa kehittyä, mutta tärkeintä on se että nauttii siitä mitä tekee.

92%Taiteellisuus ja luovuus

86%Silmää yksityiskohdille

78%Viestintä- ja ihmissuhdetaidot

81%Johtamistaidot

“It’s one thing to make a picture of what a person looks like, it’s another thing to make a portrait of who they are.”
— Paul Caponigro